Kattavat laatoitustyöt kaikenlaisiin kiinteistöihin Tunturi-Lapissa

Ota yhteyttä

Talo Kontrolli Oy tarjoaa monipuoliset laatoitustyöt Tunturi-Lapin alueella, kuten Levillä, Ylläksellä, Kittilässä ja lähikunnissa. Työskentelemme sekä uudis- että saneerauskohteissa. Saat meiltä myös muut rakennus- ja remonttityöt sekä insinööripalvelut.

 

Kestävä ja helppohoitoinen laatta sopii materiaaliksi esimerkiksi kylpyhuoneeseen, saunaan, keittiöön tai eteiseen. Sen avulla voi luoda tyylikkään ilmeen myös muihin asuintiloihin ja kiinteistöihin.

Viimeistä piirtoa myöten kauniit keittiölaatoitukset

Onko haaveissasi moderni ja esteettisesti kaunis sekä käytännöllinen keittiö? Uusien laattamateriaalien avulla tilasta saadaan juuri sellainen kuin haluat. Valikoimastamme löydät laajan kirjon erilaisia laattoja, joiden avulla voit visioida juuri sinun keittiöösi sopivan tyylin. Olipa mielessäsi sitten moderni, perinteinen tai skandinaavinen tyyli, tarjoamme sinulle sopivat laatoitusratkaisut.

 

Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua – huolehdimme laatoituksista ja asennustöistä sekä viemme tarvittaessa purkujätteet kierrätykseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kestävät ja tyylikkäät märkätilojen laatoitukset

Etsitkö ammattitaitoista kumppania märkätilojen laatoitukseen? Talo Kontrolli Oy on luotettava ja kokenut alan ammattilainen, joka tarjoaa märkätilojen laatoituspalvelut laadukkaasti ja tehokkaasti. Meiltä löytyy vedeneristäjän sertifikaatti sekä runsaasti kokemusta rakentamisesta ja remontoimisesta. 

 

Käytämme projekteissamme korkealaatuisia laatoitusmateriaaleja, jotka kestävät aikaa ja kosteutta sekä takaavat pitkäikäisen lopputuloksen. Toteutamme monipuoliset laatoitusratkaisut tarpeidesi mukaan myös sauna- ja WC-tiloihin.

Kysy lisätietoja

Laatoitustyöt erilaisiin kiinteistöihin

Talo Kontrolli Oy tarjoaa monipuolisia ja korkealaatuisia laatoitusratkaisuja erilaisiin kiinteistöihin. Olipa kyseessä sitten asuinrakennus, liikekiinteistö, hotelli tai julkinen tila, olemme sitoutuneet tuomaan tyylikkyyttä ja kestävyyttä jokaiseen projektiin. Yrityksellämme on vankka kokemus laatoitusalalta, ja olemme toteuttaneet useiden vuosien aikana lukuisia onnistuneita projekteja eri kohteissa.

Tarjoamme myös asiantuntevaa suunnitteluapua ja konsultointia. Autamme sinua myös valitsemaan sopivat materiaalit, värit ja design-ratkaisut, jotta lopputulos vastaa tarpeitasi.

Pyydä tarjous urakkaasi