Kattavat insinööripalvelut rakentajille Tunturi-Lapissa

Ota yhteyttä!

Talo Kontrolli Oy tarjoaa kattavat insinööripalvelut Tunturi-Lapissa. Saat meiltä vastaavan työnjohtajan palvelut, rakennussuunnittelun, hankesuunnittelun ja projektihallinnan tarpeidesi mukaan.

 

Teemme myös laatoitustöitä ja remontteja. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Rakennussuunnittelu

Toimiva rakennus syntyy huolellisen suunnittelun pohjalta. Rakennussuunnittelussa on useita eri osa-alueita: rakennetekniikan suunnittelun kattava rakennesuunnittelu, rakennuksen sijoitteluun, muotoon, ulkoasuun ja tiloihin liittyvä arkkitehtisuunnittelu sekä LVI- ja sähkösuunnittelun sisällään pitävä talotekniikan suunnittelu.

 

Me autamme sinua rakennussuunnittelun kaikissa vaiheissa tarpeidesi mukaan. Käymme läpi olemassa olevat suunnitelmat ja päivitämme niitä kanssasi tai laadimme kokonaan uudet suunnitelmat uudisrakennusta varten. Pidämme huolta siitä, että rakentaminen voi tapahtua mahdollisimman jouhevasti ja turvallisesti.

Vastaavan työnjohtajan palvelut

Rakennuslupaa tai muuta viranomaisen valvontaa edellyttävillä työmailla tarvitaan vastaava työnjohtaja. Saat meiltä koulutetun ja kokeneen vastaavan työnjohtajan tueksesi rakentamisen suunnittelusta aina urakan loppumetreille saakka.

 

Huolehdimme osaavin ottein kaikista vastaavalle työnjohtajalle kuuluvista tehtävistä. Ilmoitamme esimerkiksi rakentamisen aloittamisesta rakennusvalvontaviranomaisille ja valvomme, että rakentaminen tapahtuu sille myönnetyn luvan ja rakentamista koskevien määräysten mukaisesti.

Ota yhteyttä!

Hankesuunnittelu

Saat meiltä myös hankesuunnittelun korjausrakentamisen urakkaasi varten. Selvitämme erilaiset korjausvaihtoehdot ja laadimme niille kustannusarviot.

 

Hankesuunnitelman perusteella pystyt päättämään, miten laajaan ja millaiseen korjausurakkaan ryhdyt. Korjaustavan valittuasi voit aloittaa varsinaisen remontin suunnittelun, ja me autamme sinua mielellämme myös siinä!

Kysy lisätietoja

Projektihallinta

Uudis- tai korjausrakentamisurakan eteneminen edellyttää hyvän suunnittelun lisäksi laadukasta projektihallintaa. Me huolehdimme siitä, että suunnitelma etenee aikataulussaan ja pysyy budjetissaan. Kannamme vastuun myös yhteydenpidosta urakan eri osapuolten kesken. 

 

Kerromme mielellämme lisää projektihallinnan palveluistamme, joten ota yhteyttä!

Yhteystiedot